RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Presa din Spania, fără milă pentru naționala lui Adi Mutu! Ibericii nu cred că România U21 poate trece de faza grupelor

Selecționata condusă de Adrian Mutu va juca la EURO 2021 într-o grupă din care vor mai face parte reprezentativele de tineret ale Germaniei, Olandei și Ungariei!

Naționala României U21 va fi prezentă la al doilea turneu final consecutiv, asta după ce a reușit să surprindă pe toată lumea datorită parcursului senzațional din Italia, de acum doi ani. Elevii lui Adrian Mutu își încep parcursul la EURO 2021 în această seară, de la ora 22:00, împotriva naționalei din Țările de Jos (Olanda).

Înainte de primele meciuri ale “tricolorilor” mici din acest an, presa spaniolă a analizat lotul lui Adrian Mutu și consideră că actuala generație a României U21 este semnificativ mai slabă, asta din cauza principalilor jucători importanți care au plecat la prima reprezentativă. Ibericii consideră că Moruțan&co pleacă cu a treia șansă din grupă, iar Germania și Olanda sunt țările care sunt favorite să meargă mai departe.

romania u21 2

„Cea mai bună generație a românilor din ultimul deceniu are o problemă uriașă: cei mai buni jucători au făcut deja saltul spre naționala mare. Cu toate acestea, românilor le rămân jucători cu potențial. Unul dintre ei este Alexandru Pașcanu, fundaș care evoluează cu succes la Ponferradina. Germania și Olanda par însă favoritele grupei și nu ar trebui să aibă emoții la calificare”, scrie cotidianul AS.

Citește și VIDEO | Foștii jucători ai României U21, mesaj clar pentru elevii lui Adrian Mutu: “Să nu vă fie frică de nimeni!”

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021 . Iată programul tricolorilor:

  • 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021.

Citește și EXCLUSIV | Dorin Goian îi ambiționează pe “tricolorii” mici înainte de debut: “Putem repeta performanța de la EURO 2019!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare