Revoluție la Craiova! Mihai Rotaru a găsit vinovatul pentru eliminarea “juveților” din Europa

Craiova a fost eliminată din Europa League după înfrângerea rușinoasă cu Lokomotiv Tbilisi, locul 4 în campionatul Georgiei. Mihai Rotaru este pregătit să facă schimbări în cadrul clubului.

Finanțatorul oltenilor nu a luat deocamadată nicio decizie după înfrângerea din Georgia, din cauza stării proaste de sănătate, acesta este infectat cu COVID-19 și se află în izolare.

Însă, eliminarea produsă de către Lokomotiv Tibilsi, scor 2-1, nu a rămas fără repercusiuni, Rotaru pare hotărât să facă schimbări decisive la nivelul clubului și nu pare să mai țină cont nici măcar de prietenii.

mihai-rotaru

Patronul Universității Craiova a analizat situația de la club și a ajuns la concluzia că bunul său prieten, Cornel Blejan, este vinovat pentru programul de pregătire fizică haotic, acesta a fost impus până acum tuturor antrenorilor în staff-urile lor, conform ProSport.

Conform sursei citate mai sus, Mihai Rotaru era hotărât să scape de Cornel Blejan, însă unii apropiați de-ai afaceristului bucureștean au insistat pe lângă acesta să nu îl dea afară pe Blejan, dar i-au propus să aducă un alt preparator fizic la echipă.

Cornel Blejan

 Mihai Rotaru a început deja să caute un alt preparator fizic, iar din câte se pare, Ionel Colonel, actualul preparator fizic de la Academica Clinceni, ar putea fi cooptat în staff-ul lui Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova evoluează luni, 14 septembrie, în etapa a treia a Ligii 1, pe terenul Viitorului, de la ora 21:00.

CITEȘTE ȘI Principala țintă a Simonei Halep în acest final de an: “Mă antrenez zi de zi”