RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Revolta lui Rednic după remiza din Bănie: „Trebuie să fii onest și să spui asta”

Antrenorul Viitorului a fost dezamăgit de atitudinea jucătorilor din prima repriză și a făcut nu mai puțin de 4 schimbări la pauză.

Iar rezultatul s-a văzut în partea secundă. Viitorul și-a păstrat invincibilitatea în 2021 ajungând la 4 meciuri fără înfrângere de la reluarea campionatului.

„Nu pot să spun că am fost inspirat cu schimbările de la pauză, pentru că tot eu am făcut echipa. Mă deranjează, pentru că trebuie să fii onest și să spui când ești obosit. Sunt fotbaliști care de-abia așteaptă să intre. Le-am spus: «Bă, nu e obligatoriu să joc cu aceeași echipă».

La mine nu există titulari sau rezerve. Peste 3 zile jucăm iar. E greu, dar mă bucur că cei care au intrat după pauză au jucat bine, simplu, nu s-au mai complicat. Nu-mi place pentru că facem un meci bun, după continuăm cu unul prost. Sunt totuși mulțumit că am obținut un egal azi”, a declarat „Puriul” la finalul partidei de la Craiova. 

Acesta a făcut o comparație între două dintre candidatele la titlu pe care le-a întâlnit în interval de 4 zile.

„FCSB a fost de departe mai bună față de Craiova. N-am avut în fața noastră cea mai bună Craiova. Le-am cerut să facă diferența, un pic de orgoliu, de ambiție. N-ai voie să intri așa în meci!”, a fost analiza lui Rednic. 

CITEȘTE ȘI –>> Prima reacție a lui Papură după ce Craiova a rămas fără victorie în 2021: “Am suferit din punct de vedere fizic”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare