Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Constantin Budescu la FCSB. Fotbalistul este jucătorul celor de la Al Shabab și trece printr-o perioadă foarte bună.

Patronul FCSB a explicat că are un sentiment de nostalgie când vine vorba de Budescu. Acesta a spus că alături de mijlocașul român, formația din capitală era calificată în cupele europene. Gigi Becali a mai ținut să lămurească faptul că nu e imposibil ca jucătorul să revină la roș-albaștrii și că relația dintre cei doi este foarte bună.

”Acum îmi dau seama că, la vremea aia, spuneam că Budescu trebuie să joace pentru echipă, ca să avem posesie mai bună. Acum am o nostalgie, mă gândesc ce-ar fi fost cu Budescu în cupele europene. Cred că era calificare. Ar fi fost mult mai bine în campionat. O dată ne trezim cu el, o să vedeți! Eu vorbesc cu el tot timpul. Mi-a spus Dani Coman că tot vorbește de Steaua. La un moment dat, i-a spus nevasta lui Budescu <Nu mai spune, că ăsta ține mai mult la Gigi Becali decât la mine! Lasă, nu-i mai zice de Steaua, că o dată spune că vrea să joace la Gigi Becali>. M-am purtat frumos, e un băiat extraordinar. M-am înțeles foarte bine cu el… și când mergeam la echipă, făceam glume cu el.” a declarat Gigi Becali la DigiSport.

3 milioane de euro este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.com. Acesta a marcat 6 goluri în 13 apariții pentru Al Shabab.

Citește și Șumudică e omul momentului în Arabia Saudită! „Toată lumea ne ridică în slăvi”