Al Shabab, echipa antrenată de către Marius Șumudică, este în formă maximă în Arabia Saudită. După cea de-a cincea victorie consecutivă, Al Shabab ocupă locul trei în clasament.

Șumudică a primit premiul pentru cel mai bun antrenor în luna decembrie. Tehnicianul le-a mulțumit celor doi români pe care îi are sub comandă, Valerică Găman şi Constantin Budescu.

În victoria cu Al Feiha, scor 4-1, Budescu a reușit o ‘dublă’.

Traversăm o perioadă bună, fastă, o perioadă în care ne ies toate. Am intrat într-o constanţă a rezultatelor pozitive. Sunt fericit că sunt ajutat de cei doi români, Budescu şi Găman, care-şi pun serios amprenta pe aceste rezultate pozitive.

Budescu, de la două milioane, cât avea cotă pe Transfermarkt, a ajuns acum la 3,5 milioane. Joacă extraordinar. Azi a dat un şut de la 50 de metri, sub bară, nu ştiau ce sunete să scoată spectatorii. E unul dintre cei mai buni de aici. Astăzi a primit nota 9,1. Joacă foarte bine, e foarte iubit, are tot ce-i trebuie şi e foarte mulţumit din punct de vedere financiar.

Această echipă, în ultimii 5 ani, a fost doar pe locul 10-11. Nu s-au făcut investiţii majore, cel mult 5 milioane de dolari. Înseamnă cam locul 10 la investiţii. Avem 6 victorii la rând, cum nu are nimeni. Toată lumea, media, ne ridică în slăvi, spune că jucăm cel mai bun fotbal„, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

În clasament, Al Shabab s-a apropiat la cinci puncte de liderul Al-Hilal.