Revin spectatorii în tribune! Până la 1000 de persoane vor avea acces pe stadion

Sursa foto: ean Catuffe / DPPI / LiveMedia/Profimedia Images

Începând cu data de 1 mai 2021, până la 1000 de spectatori se vor putea întoarce în tribune pentru a-şi putea susţine echipa favorită.

Cei 1000 de spectatori se vor întoarce pe stadion, în regiunile cel mai puţin afectate de pandemia de Covid-19, care a dat o imagine sobră fotbalulul în ultimul an de zile.

Fanii vor avea acces pe stadon la meciurile care se vor desfăşura în Serie A, după cum a anunţat, vineri, Guvernul din Italia.

Spectatori Stadioane scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Tot unde există aşa-numitele ,,zone galbene”, în sălile de sport vor putea fi primiţi până la 500 de spectatori, potrivit purtătoruluim de cuvânt al Ministerului Sportului.

Astfel, de la data de 1 mai, meciurile de fotbal din Serie A, meciurile de baschet şi volei, dar şi turneul de tenis de la Roma (9-16 mai), se vor desfăşura cu minimumul de public admis de Guvernul italian.

australian open tribune spectatori profimedia 0590274187 scaled
Sursă foto: Profi Media Images

Guvernul Italiei şi-a dat deja acordul ca stadionul din Roma să fie deschis la un sfert din capacitatea sa, adică aproximativ 17.000 de spectatori, pentru cele 4 meciuri organizate în vară la EURO 2020.

Stadioanele din Italia au fost interzise spectatorilor din luna octombrie 2020, după ce iniţial au fost deschise în luna septembrie, având acces în tribune tot 1000 de fani.

Suporteri stadiona scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EURO 2020, exemplu pentru Liga 1: “Să lăsăm un 25-30% dintre spectatori pe stadioane”