Revenirea lui Cortacero în România, contestată vehement: “Ce tupeu poate să aibă!”

Atmosfera de la Dinamo este una extrem de tensionată în aceste momente, iar plecarea lui Jerry Gane de la echipă a agitat și mai mult apele în tabăra „câinilor”!

Fanii dinamoviștilor se luptă de mai multe luni să țină clubul în viață, plătind mai multe datorii ale clubului, dar și prime de joc și cazare pentru echipa lor de suflet. După ce a promis în mai multe rânduri că va rezolva situația și că toți angajații clubului își vor primi banii, Cortacero nu s-a ținut de cuvânt, iar datoriile au crescut de la zi la zi. Dispărut de mai multă vreme din preajma echipei, acționarul majoritar al „alb-roșilor” a transmis din nou că situația se va rezolva și că va reveni în România.

Venirea spaniolului la Dinamo nu este însă așteptată de oamenii din fotbalul românesc, unul dintre contestatarii lui Cortacero fiind fostul mare arbitru român, Ion Crăciunescu. Fostul “cavaler al fluierului” consideră că ibericul dă dovadă de un tupeu incredibil, anunțând că se va alătura din nou clubului, asta după ce suporterii din DDB s-au luptat mai multe luni să țină clubul în viață.

pablocortacero

“Până acum unde au fost? Suporterii ăia, care au ținut clubul în viață, ei sunt de vină? E incredibil! Eu n-am văzut atât tupeu în viața mea! Mamă, mamă! Am mai spus-o și o repet. Numai în România puteau face ce au făcut. Au făcut alții și în Elveția? N-au stat mult. Cine putea să-i tolereze? Ce tupeu poate să aibă!”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

Citește și Cine sunt favoriții suporterilor dinamoviști, după plecarea lui Jerry Gane: „Sunt dispus să ajut!”

Nici fosta glorie a “câinilor”, Ionel Dănciulescu, nu este de acord cu revenirea lui Cortacero în preajma echipei. Fostul oficial al lui Dinamo a ținut să îi laude pe fanii din DDB pentru eforturile considerabile din ultima vreme și consideră că “alb-roșii” vor putea să facă față în continuare și fără ajutorul investitorilor spanioli.

“Tu chiar mai crezi? El vorbește de amenințări? Din ce știu eu, partea spaniolă s-a comportat destul de urât cu unul dintre membrii marcanți ai board-ului DDB. Numai minciuni! Clubul încă funcționează datorită suporterilor. Fără ei, ar fi fost mort!

El n-a făcut absolut nimic. A dispărut 3-4 luni de zile, n-a mai știut nimeni de el. Acum apare, că e acest proces pe 18. Dinamo nu va muri, o să reziste, va fi ajutată în continuare de suporterii din DDB, chiar dacă, în continuare, patron va fi ‘Cortazero'”, a spus Dănciulescu, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și Dănciulescu știe ce tip de antrenor i-ar trebui lui Dinamo: „Echipa e într-o situație grea!”