RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dănciulescu știe ce tip de antrenor i-ar trebui lui Dinamo: “Echipa e într-o situație grea!”

Formația din Ștefan cel Mare a mai suferit un eșec în Liga 1, scor 1-2 contra lui FC Argeș, iar antrenorul Jerry Gane și-a anunțat demisia la finalul partidei!

Dezastrul de la Dinamo pare că este departe de a se încheia, iar problemele financiare ale echipei și-au pus amprenta serios și pe jocul echipei. Aflați pe locul 14 în campionat, “câinii” au rămas aseară și fără antrenor, iar fanii-acționari ai clubului caută în aceste momente un tehnician cu experiență care să redreseze situația.

Fostul oficial al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre viitorul antrenor al “alb-roșilor” și a mărturisit că varianta vehiculată în momentul de față, Gigi Mulțescu, poate fi una potrivită. Danciu este de părere că lui Dinamo îi trebuie un antrenor cu experiență, care să știe să gestioneze astfel de situații grele, precum este cea din Ștefan cel Mare.

gigi multescu dinamo 1

“E nevoie de un antrenor cu experiență, care știe să gestioneze situații de genul acesta, mai ales că echipa e într-o situație grea, te bați la evitarea retrogradării. Sau poate fi o variantă cu Gigi Mulțescu și cu un alt antrenor, să fie un mix de doi dinamoviști care știu ce înseamnă Dinamo. Eu aș fi vrut să mai fi rămas Gane”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digi Sport.

Suporterii „câinilor” îl vor pe Gheorghe Mulțescu (69 de ani) pe banca tehnică a formației, antrenor care a fost îndepărtat imediat de la echipă în momentul venirii noilor investitori spanioli. „SMURD-ul” a sărit în ajutorul formației din Ștefan cel Mare în mai multe rânduri, conducând echipa în patru mandate: 1990-1991, 2008, 2013 și ultimul în 2020, poate cel mai greu an din istoria clubului „alb-roșu”.

Citește și BREAKING NEWS | Ionel Gane a demisionat de la Dinamo: ,,Mă opresc aici! E nevoie de o schimbare”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare