Revenire de senzație în Ștefan cel Mare! Lovitura dată de Dinamo pentru viitorul sezon de Champions League

dinamo-handbal-masculin

Valentin Ghionea a semnat un contract pe doi ani cu roș-albii după ce s-a despărțit de portughezii de la Sporting Lisabona. 

În speranța de a se menține la nivelul arătat în această stagiune, când echipa de handbal a ajuns până în optimile competiției, conducerea “buldogilor” a făcut un prim pas pentru ca EHF să îi acorde wild cardul mult dorit pentru participarea în Liga Campionilor.

„Proiectul continuă pe aceleași coordonate ca și în ultimii ani. După un sezon în care a dominat Liga Zimbrilor și a terminat Champions League fără înfrângere, trupa alb-roșie se pregătește pentru un nou an competițional și încă de pe acum, echipa este definitivată în proporție de 95%.

Este un jucător extrem de valoros, pe care l-am mai dorit și în ultimii ani. Acum am reușit să obținem semnătura lui și suntem convinși că experiența lui ne va ajuta foarte mult în atingerea obiectivelor”, a fost anunțul clubului Dinamo, prin vocea lui Ovidiu Semen, după parafarea înțelegerii.

ghionea sporting

Ghionea a mai jucat la Dinamo între 2005 și 2007, iar până la întoarcerea la echipa alb-roșie a bifat și trei experiențe externe: Pick Szeged, Wisla Plock și Sporting.

Am mai jucat la Dinamo și mi-a plăcut acolo. Acum cred că va fi la fel de bine, pentru că aici se dorește performanță. În ultimii ani, Dinamo a muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel, a însemnat un progres important și pentru handbalul românesc.

Mi se pare că lucrurile s-au făcut într-un mod sănătos, au reușit într-o oarecare măsură, dar eu cred că se poate și mai mult, să ajungă chiar în primele opt în Europa, orice este posibil acolo, în fazele superioare, a spus la rândul său jucătorul de 36 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> ”All in” pe Dinamo! Spaniolii aruncă ultima carte în afacerea anului din fotbalul românesc