Reacția jurnaliștilor italieni după reușita lui Dennis Man: “Parma a egalat cu un gol frumos!”

Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

Internaționalul român al celor de la Parma, Dennis Man (22 de ani), a izbutit să marcheze primul său gol după transferul de la FCSB!

Convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru primele meciuri ale României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Dennis Man se pare că s-a întors cu forțe proaspete și a pus umărul serios la punctul obținut de Parma contra lui Benevento. Fostul golgheter al FCSB-ului a adus egalarea în ultimele minute ale partidei printr-un șut din prima, fără speranțe pentru portarul advers.

Imediat după prima reușită a lui Dennis Man în Serie A, jurnaliștii de la Gazzetta Dello Sport, au descris golul românului din partida de astăzi. Italienii au mărturisit că execuția atacantului în vârstă de 22 de ani a fost una frumoasă, în cadrul unui meci important pentru evitarea retrogradării.

man
Foto: Credit- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

“Un carusel emoțional în lupta pentru evitarea retrogradării. Benevento a condus după un gol al lui Glik, apoi Kurtic a egalat. Ioniță a dus scorul la 2-1, iar Man a reușit să marcheze cu puțin timp înainte de fluier final.

În repriza a doua, Parma a început să crească în joc și a egalat grație lui Kurtic. Gagliolo a punctat și el după 17 minute scurse din partea secundă, dar reușita a fost anulată de arbitrul Massa, după consultarea VAR, pentru un offside în care era Gervinho. Cinci minute mai târziu, Ioniță a înscris cu capul pentru Benevento. Totuși, Parma a egalat cu un gol frumos al lui Man, în minutul 88!”, au titrat cei de la Gazzetta Dello Sport.

11.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 10 meciuri, un gol și o pasă decisivă reprezintă bilanțul fostului fotbalist al celor de la FCSB din momentul transferului la Parma.

Citește și VIDEO | Dennis Man a spart gheața pentru Parma. Fostul jucătorul al FCSB-ului a fost aproape de “dublă”