Replică pentru Becali după anunțul micșorării salariilor: “Trebuie să găsim o variantă”

Gigi Becali

Jucătorii roș-albaștrilor s-au trezit că trebuie să renunțe la jumătate din veniturile lor pe următoarele șase luni din cauza crizei provocate de coronavirus care a dus la întreruperea campionatului. 

Iar acestora nu le-a picat deloc bine ideea, gândindu-se că măsura va fi valabilă doar pentru cel mult 2-3 luni. Unul dintre impresarii care reprezintă “contingentul Botoșani” de la FCSB a îndemnat la discuții pentru găsirea unui numitor comun între cele două părți. Florin Vulturar este agentul lui Olimpiu Moruțan, Aristeidis Soiledis și Andrei Miron.

“Am vorbit azi noapte cu jucătorii mei de la Steaua. O să mai vorbesc și azi. Am vorbit și cu domnul Becali, iar dânsul mi-a explicat situația. Dânsul dorește să reducem salariile actuale pentru o perioadă de șase luni. Este o situație dificilă pentru toată lumea, atât pentru cluburi, cât și pentru jucători. S-au dat toate peste cap. Trebuie să găsim o variantă ca să fie bine pentru toată lumea, iar eu sunt sigur că o vom găsi. Nu cred că o să fie o problemă”, a explicat acesta pentru Pro Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Bombă cu ceas în vestiarul FCSB! Unii jucători au sărit la gâtul lui Florin Tănase. Motivul incredibil