Bombă cu ceas în vestiarul FCSB! Unii jucători au sărit la gâtul lui Florin Tănase. Motivul incredibil

Propunerea de micșorare a salariilor la FCSB a fost anunțată de Gigi Becali zilele trecute, iar patronul a dat de înțeles că toți fotbaliștii au primit-o ca pe una normală în condiții de criză. 

Totuși surse au dezvăluit pentru gsp.ro că lucurile nu stau tocmai așa. O parte dintre fotbaliști au văzut măsura ca pe una extrem de drastică, având în vedere că ea se aplică pentru o jumătate de an.

„Inițial, Gigi Becali le-ar fi cerut să semneze reducerea până în decembrie, apoi a lăsat-o până în octombrie. Căpitanul Florin Tănase le-ar fi promis jucătorilor, pe grupul lor, că merge să negocieze, dar ar fi acceptat direct propunerile patronului și a semnat primul. De aceea, mulți dintre jucători îl acuză pe căpitan. “Tase, trădătorul!” este povestea pe care unii dintre jucătorii roș-albaștrilor au dezvăluit-o.

gigi becali fcsb

Până acum se pare că șase fotbaliști au semnat înțelegerea. Tănase, Coman, Vînă, Nedelcu, Popescu și Crețu. Iar informația a fost confirmată și de Gigi Becali.

„Astăzi, semnează documentele 6-7 jucători. Ceilalți care nu vor să accepte, rămân cu 40% din salariu, nu cu 50%, pentru că îmi permite Codul Civil. Și atunci o să le dau și peste nas. Cine nu are caracter, îi dau și mai puțini bani” a detaliat patronul vicecampioanei.

CITEȘTE ȘI –>> Becali îl pune la zid pe fostul ministru al Sănătații: ”Cum să vorbești așa aiurea? Foarte bine că și-a dat demisia!”