Replica Craiovei la acuzele de arbitraj ale CFR-ului: ”Nașule, dacă dădeai un penalty ca ăsta, aveai mari probleme”

Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Maurizio Borsari/AFLO)

CSU Craiova a reușit să câștige pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 2-1, și râmâne astfel în lupta pentru titlu.

Golurile oltenilor au fost marcate de Andrei Ivan (’27) și Tudorie (’88), respectiv Sigurjonsson (’53), pentru clujeni.

profimedia 0606476043 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

La finalul întâlnirii, CFR Cluj, prin vocea lui Edi Iordănescu, a acuzat dur arbitrajul centralului Ovidiu Hațegan. A venit inevitabil și replica oltenilor. Președintele Craiovei, Sorin Cârțu, susține că meciul s-a jucat doar pe teren și că nu a fost cazul unor greșeli de arbitraj.

“Nu comentăm problemele de arbitraj. Îi doare, dar a fost o partidă în care n-au arătat că merită să câștige. Puteau câștiga și ei, a fost bara lui Păun, dar și noi am avut două situații de unu-la-unu cu portarul la 1-1. Este păcat că se aduce în discuție așa ceva. Nu poți să dai penalty la acele faze.

SorinCartu

E aiurea să comentăm aceste faze. Hațegan arbitrează într-o manieră de Champions League, dacă ajugem să-l contestăm… Sunt faze ușoare nașule (n.r Ion Crăciunescu). Nașule, dacă dădeai un penalty ca ăsta în perioada în care arbitrai, aveai mari probleme. Eu, ca fost fotbalist, mi-ar fi fost rușine să cer un penalty de genul ăsta”, a declarat Sorin Cârțu, conform Digi Sport.

tudorie

Cu această victorie, Craiova a acumulat 34 de puncte, dar rămâne pe locul 3 în clasamentul Ligii I. CFR Cluj ocupă poziția secundă, cu 38 de puncte.

CITEȘTE ȘI –>> Edi Iordănescu, furios pe arbitraj după eșecul cu Craiova: “Rușinos! Aceste decizii mă duc cu gândul în alte direcții!”