Reguli drastice la Jocurile Olimpice! Halep şi alţi sportivi români, blocaţi în Satul Olimpic

Sursa foto: Profimedia Images

Toţi sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice, vor fi nevoiţi să respecte anumite reguli care sunt extrem de drastice.

Aceştia nu vor putea să părăsească Satul Olimpic de la Tokyo, decât în anumite cazui excepţionale.

Halep şi ceilalţi sportivi vor fi blocaţi în Satul Olimpic, iar se va face doar cu om permisune specială, potrivit anunţului făcut de către Andrei Konokotin, directorul general al Comitetului Olimpic din Rusia.

jocurile-olimpice-tokyo-1

,,Ieşirea în afara Satului Olimpic este interzisă. Aceasta va fi posibilă doar în cazuri excepţionale, cu o permisiune specială. Atleţii şi angajaţii nu vor voie să asiste la competiţii din alte sporturi.

Sosirea în Satul Olimpic va fi posibilă cu cel mult cinci zile înainte de startul competiţiei. Plecarea trebuie să aibă loc în decurs de 48 de ore de la terminarea competiţiei., a declarat acesta, potrivit sportal.bg.

Într-o sedinţă care va avea loc sâmbătă, Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo se va întâlni cu reprezentanţii guvernului japonez, pentru a stabili dacă vor avea acces în tribune spectatorii din afara ţării.

Principalul obiectiv al Simonei Halep în acest an este obţinerea unei medalii la Jocurile Olimpice. La proba de dublu mixt, Halep va face pereche cu Horia Tecău.

Vreau să merg 100% la Olimpiadă şi vreau să fac şi treabă bună. Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Olimpiadă, sper să iau o medalie. Sper să nu fie la fel de greu cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu.

halep profimedia 0589179333
Foto: Profimedia

Normal aşa s-a hotărât şi aşa a rămas, să joc la dublu cu Horia. Probabil prin mai-iunie o să începem să ne antrenăm.”, a declarat Simona Halep, luna trecută.

Amânate din cauza pandeiei de Coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor disputa în perioada 23 iulie – 8 august.

jocurile olimpice coronavirus