RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum poate cuceri Simona Halep o medalie la Jocurile Olimpice: ,,Este ceva ce îi lipseşte”

Simona Halep s-a retras şi de la turneul de la Dubai, după ce încă nu s-a refăcut complet, în urma unor dureri suferite la spate.

Numărul 3 WTA nu vrea să forţeze foarte mult în acest sezon, pentru că vrea să fie 100% la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vară.

Halep 1 suparata profimedia 0591318086
Foto: Profimedia

Rivaldo, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, spune că dacă Halep îşi doreşte cu adevărat o medalie la Jocurile Olimpice, va trebui să facă tot posibilul pentru a fi în cea mai bună formă a sa.

Este o plăcere și un moment de referință în carieră să-ți reprezinți țara la o asemenea competiție. Din păcate, considerând tradiția uriașă pe care o are fotbalul brazilian, medalia mea de bronz de la Jocurile Olimpice a fost considerată mai degrabă o dezamăgire în acel moment.

rivaldo

Trebuie să ținem cont de sportul despre care vorbim și despre tradiția țării la acel sport. Chiar dacă a fost o realizare importantă pentru cariera mea, poate că aș fi putut face mai multe, așa cum a reușit Neymar și generația lui mai târziu, în 2016.”

Cred că depinde de importanța pe care o acorzi performanței și ce loc are în cadrul sportului pe care îl practici. Ca fost număr 1 mondial WTA și fostă câștigătoare de Grand Slam, poate că o medalie olimpică este ceva ce lipsește în cariera ei. Dacă acesta este cazul, cred că ar trebui să facă tot ce e posibil să fie în cea mai bună formă la aceste Jocuri Olimpice.“, a mai spus fostul campion.

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura la vără, în perioada 23 iulie – 8 august.

Citeşte şi Reacţia organizatorilor de la Dubai, după ce Halep s-a retras de la turneu: ,,A pus asta pe primul loc”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare