Reghecampf este favorit să preia banca Universității Craiova! Mihai Rotaru are și o variantă de rezervă

Universitatea Craiova a înregistrat aseară al doilea eșec consecutiv pe teren propriu în Liga 1, după 0-1 în fața Chindiei Târgoviște!

Liderul Universitatea Craiova nu are liniște după înfrângerea de aseară, contra Chindiei Târgoviște, mai ales după ce antrenorul italian, Cristiano Bergodi, și-a anunțat demisia de formația olteană. Bergodi s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația echipei sale și este de părere că echipa are nevoie de un șoc pentru a depăși aceste momente delicate.

Bergodi one

Potrivit ultimelor informații, Mihai Rotaru și-a ales deja favoriții pentru preluarea băncii tehnice a Universității Craiova. Laurențiu Reghecampf și Eugen Neagoe sunt cele două ținte ale patronului oltenilor, iar perfectarea unei mutări a primului poate fi un adevărat șoc pentru campionatul românesc.

Reghecampf este liber de contract după despărțirea de arabii de la Al-Wasl, iar după cum a declarat soția sa, impresarul Anamaria Prodan, prioritatea antrenorului este să continue să antreneze în străinătate. Reghecampf se află însă în negocieri și cu fosta echipă a lui Marius Șumudică, Al-Shabab, la care mai evoluează și fostul portar al celor de la CFR Cluj, Giedrius Arlauskis.

Dacă Rotaru va reuși să îl convingă pe Reghecampf să semneze cu Craiova, tehnicianul se va lupta atât cu foștii săi membrii din staff, Toni Petrea și Thomas Neubert, ambii la FCSB, dar și cu Hermannstadt Sibiu, formație la care soția sa este implicată financiar.

Cea de-a doua variantă pentru postul de antrenor al Universității Craiova este Eugen Neagoe, tehnicianul care a mai fost pe banca oltenilor ca antrenor secund în mandatul lui Victor Pițurcă. Neagoe este liber de contract din luna decembrie a anului trecut, după experiența de la Hermannstadt Sibiu.

neagoe

Universitatea Craiova este în continuare liderul din Liga 1, cu 24 de puncte acumulate în cele 10 meciuri disputate în actualul sezon și rămâne la 3 puncte distanță de principala urmăritoare din acest moment, FCSB, dar care are un meci în minus.

Citește și Veste bună pentru Mititelu după condamnarea la închisoare! Când va putea fi eliberat patronul celor de la FC U Craiova