Reacția unui fost fotbalist al roș-albaștrilor după ce FCSB a fost exilată: “Cei de la Steaua au aceeași mentalitate”

Valeriu Răchită a comentat situația în care a fost pus liderul Ligii 1 în acest final de an.

FCSB a fost trimisă la Mogoșoaia pentru a disputa partida cu Sepsi din ultima etapă a turului sezonului regulat din cauza faptului că acoperișul Arenei Naționale a trebuit să fie reparat. Iar fostul fundaș al deținătoarei Cupei României arată cu degetul înspre cei care sunt obligați să se ocupe de mentenanța arenei.

Mai mult, trimite o săgeată către conducerea MApN care nu a dat undă verde pentru cei de la FCSB, astfel încât să poată evolua și ei pe noua bijuterie din Ghencea.

vivi rachita

„FCSB-ul a fost mutată la Mogoșoaia din cauza faptului că oamenii care trebuiau să se ocupe de Arena Națională nu și-au făcut treaba. Eu cred că și Federația, și Liga ar fi trebuit să ia atitudine în acest sens. Atât timp cât din banii contribuabililor au fost făcute aceste stadioane, oricine ar putea să vină să le închirieze.

Mentalitatea noastră nu s-a schimbat, la 31 de ani de la Revoluție. Eu cred că nimeni din Clubul Sportiv al Armatei nu era nici măcar soldat, când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni”, a fost comentariul acid al lui Răchită pentru PRO X. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Îl mai țineți minte? Omul care a adus primul trofeu continental pentru echipa sa