Reacţia Simonei Halep, după victoria senzaţională de la Stuttgart: ,,Cheia succesului e că n-am antrenat serva mult”

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep s-a impus în prima sa partidă de la Stuttgart, unde a trecut de tenismena din Cehia, Marketa Vondrousova, numărul 20 WTA.

După ce şi-a revenit din accidentarea suferită la umăr în America, Halep nu i-a dat nicio şansă adversarei sale de azi, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-1, 6-3, în mai puţin de o oră.

Simona Halep Stuttgart 2 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

La finalul partidei, numărul 3 WTA a oferit şi prima reacţie, spunând că abia aştepta partida de astăzi. Aceasta mărturiseşte că a fost puţin emoţionată înaintea jocului, deoarece nu a câştigase până acum împotriva Vondrousovei.

,,A fost un meci grozav! Am aşteptat câteva zile să joc meciul ăsta, am fost foarte motivată să simt terenul şi să dau tot ce am mai bun. Simt că am fost aproape de potenţialul meu maxim. Am fost puţin emoţionată înainte de meci pentru că am pierdut de două ori cu ea, scurtele pe care le joacă sunt înşelătoare. Ştiam că va fi greu, dar ştiam şi la ce să mă aştept. Am fost mai agresivă decât în ultimele meciuri.

profimedia 0606547868 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

Serva m-a ajutat mult. Cheia e că nu am antrenat-o mult, pentru că am fost accidentată la umăr. Poate că trebuie să o las mai moale şi să servesc doar în timpul meciurilor. Am aşteptat meciul ăsta de sâmbătă, e frumos să fiu aici. Organizatorii fac o treabă bună, le mulţumesc că l-au organizat în această perioadă dificilă. E al şaptelea an al meu aici şi o să revin cu fiecare ocazie.’‘, a declarat Simona Halep, al finalul jocului.

După ce a trecut de Vondrousova azi, în faza optimilor de finală, numărul 3 WTA va juca în compania învingătoarei duelului dintre Belinda Bencic şi Ekaterina Alexandrova.

Turneul de la Stuttgart, primul pentru Simona Halep după accidentare, a început pe data de 19 aprilie şi se va încheia în ziua de 25 a acestei luni.

Simona Halep Stuttgart 1 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | Simona Halep, în mare formă la Stuttgart! Numărul 3 WTA, victorie fără emoţii în faţa Vondrousovei