RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacție furibundă după sentința în cazul morții lui Ekeng! ”Scârbită că așa ceva se numește dreptate”

Fotbalistul camerunez Patrick Ekeng a murit pe teren pe 6 mai 2016, în timpul meciului de Liga 1 Dinamo – Viitorul. După patru ani, medicul de pe ambulanță care l-a preluat pe jucător a fost condamnat la închisoare și trebuie să plătească daune substanțiale. 

Potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 2, medicul Mihaiela Duță a primit o pedeapsă de 1 ani si 6 luni de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

În plus, medicul de pe ambulanță trebuie să plătească daune în valoare de 200.000 euro către familia lui Ekeng.

Laurette Nogo, impresara care l-a adus pe Patrick Ekeng la Dinamo, consideră prea blândă decizia instanței și a postat un mesaj dur pe Facebook.

Un an si jumatate cu suspendare? Atat a primit o doamna care trebuia sa salveze viata unui om si nu sa ‘priveasca cum moare, fumand linistita tigara’. Va intrebati de ce se ia exemple de genul? Cam atat de scurte sunt pedepsele, cum sa nu fie placut pentru unii sa faca ce fac ca sa ia viata unui om?

Sunt ridicola? Ok, prefer sa fiu ridicola si scarbita ca asa ceva se numeste dreptate! Mila de doamna doctor le-a fost la cei care au decis, dar de sotia lui Patrick ca a ramas cu 2 copii, nu cu unul cum are doamna, care probabil l-a facut planuit, orice e de asteptat din partea ei.

Citește și Hagi, un car de nervi: “Am spus de o sută de ori, vă faceţi că nu auziţi!”

Sa ne fie mila de doamna doctor? Ea a avut mila de ce lasa in urma mortii pe care ar fi putut-o evita daca s-ar fi comportat ca un medic adevarat? 200.000 de euro? Pai nu stiu, fetita are aproape 7 ani, baiatul 4 ani, le va acoperi necesitatile pana la 18 ani? Din pacate, asta a fost valoarea vietii tale Patrick, in opinia ‘unor’ si din pacate era de asteptat ca dreptatea sa fie facuta in acest fel„, a scris Laurette Nogo.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare