Reacția Petrolului, după ce s-a aflat că fotbalistul bătut era la casa de pariuri! Comunicatul oficial al clubului

Sursa foto: Petrolul Ploiești/Facebook

Mijlocașul celor de la Petrolul, Mihai Constantinescu, a fost ținta unui eveniment nefericit petrecut sâmbătă seară în orașul Ploiești, atunci când un grup de mai multe persoane l-au atacat pe acesta în plină stradă!

La scurt timp după ce IPJ Prahova a deschis o anchetă și a menționat că tânărul jucător al “lupilor galbeni” ar fi avut un incident cu o persoană în incinta unei case de pariuri, Petrolul Ploiești a reacționat imediat. Oficialii formației de pe Ilie Oană au emis un comunicat oficial prin care anunță viitoarele măsuri care vor fi luate în cazul în care se va dovedi că Mihai Constantinescu a încălcat regulamentul impus de club.

petrolul 3
Sursa foto: Petrolul Ploiești/Facebook

“FC Petrolul Ploiești a demarat, în regim de urgență, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenții de pariuri din Ploiești, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.

O comisie disciplinară internă a inițiat o analiză a situației, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul.

Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toții precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv și că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu și mai mulți tineri aflați în zona respectivei agenții de pariuri.

FC Petrolul Ploiești a pus de îndată la dispoziția autorităților toate informațiile și documentele solicitate și va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialitățile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii conflictului.

În așteptarea finalizării anchetei interne și a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive.”, se arară în comunicatul prahovenilor.

 

Citește și Poliţia a adus clarificări în cazul petrolistului agresat! Magazinul era de fapt casă de pariuri