Poliţia a adus clarificări în cazul petrolistului agresat! Magazinul era de fapt casă de pariuri

IJP Prahova a emis un comunicat în care a clarificat evenimentul care a avut loc sâmbătă seară la Ploieşti. Mihai Constantinescu, mijlocaşul de 19 ani al Petrolului, a fost agresat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale după o altercaţie care a degenerat.

Dacă în varianta avansată de jucător şi club Constantinescu ar fi avut parte de întâmplarea neplăcută atunci când a ieşit dintr-un supermarket, comunicatul IPJ Prahova pune cazul într-o lumină nouă.

Conform reprezentanţilor Poliţiei, mijlocaşul petrolist şi doi coechipieri de-ai săi ar fi avut o altercaţie în interiorul unei case de pariuri din cartierul 9 Mai.

”La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti” – se arată în comunicatul IJP Prahova.
Singura concluzie este că Mihai Constantinescu şi colegii săi de echipă, Mario Bratu și Cristian Lixandru, au ascuns în relatările lor către oficialii clubului amănuntul că altercaţia a început în interiorul unei case de pariuri.
Pentru a nu da naştere speculaţiilor legate de încălcarea regulamentelor în vigoare, cei trei au vorbit despre ieşirea dintr-un supermarket.

CITEŞTE ŞI: Prima reacție a Petrolului după ce un fotbalist al echipei a fost bătut pe stradă: „Mergem la poliție să clarificăm lucrurile!”