Rapid, o nouă victorie! Revenire senzațională pe final cu ASU Poli Timișoara și devine lider

Rapid a înivins-o pe ASU Poli Timișoara cu scorul de 2-1 și a devenit noul lider din play-off-ul de promovare în Liga 1.

ASU Poli Timișoara a deschis scorul în minutul 30, prin Alin Ignea, dar Rapid a întors incredibil meciul în ultimele cinci minute ale partidei, prin reușitele semnate de Adrian Bălan și Antonio Sefer, în minutele 86 și 90+1.

Cea mai controversată fază a meciului de la Timișoara a avut loc în minutul 86, atunci când centralul Eduard Ioniță a dictat penalty pentru ”vișinii”. Însă inițial, asistentul semnalizase offside la Adrian Ursea care trimisese mingea în plasă. Faza a fost întoarsă, iar arbitri au dictat penalty pentru o intervenție neregulamentară a portatului asupra golgheterului Adrian Bălan, care, În cele din urmă, a transformat lovitura de pedeapsă și a restabilit egalitatea în acel moment.

Cu această victorie, Rapid o întrece pe FC U Craiova 1948 și ocupă prima poziție în play-off, cu 42 de puncte, la fel ca oltenii, dar beneficiază de un golaveraj superior. Runda viitoare, cele două favorite la promovare se întâlnesc în meci direct, pe 19 aprilie.

De cealaltă parte, ASU Poli Timișoara rămâne ultima în clasament, cu 33 puncte. În runda viitoare, echipa lui Dan Alexa se va deplasa pentru confruntarea cu CS Mioveni.

fff

Echipele de start ASU Poli – Rapid:

ASU Poli: Hindrich – Coadă, Bocșan, Scutaru – Codrea, Popovici, Cioinac, Radu, Ignea – Axente, Palzonja
Antrenor: Dan Alexa

Rapid: Moldovan – Voicu, Nastos, Dandea, Goge – Costin, Barbu – Sefer, Pânoiu, Hlistei – Bălan
Antrenor: Mihai Iosif

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mihai Iosif, elogiat de fostul președinte al unui club din Liga I: “Eu l-aș fi ținut antrenor de prima dată”