Reacția lui Nicolae Stanciu, după duelul cu Ianis Hagi: “Aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0”

Foto: Michal Beránek (Profimedia)

Nicolae Stanciu (27 de ani) a înscris golul Slaviei Praga în minutul 7, din meciul disputat joi seară, cu Rangers pe teren propriu, scor 1-1, din turul optimilor de finală Europa League.

La finalul meciului, internaționalul român a declarat că şi-ar fi forit o remiză albă, decât 1-1. Golul marcat de scoţieni în depalsare ar putea fi decisiv în economia calificării în sferturile de finală ale competiției.

Am început foarte bine. Cred că în principal prima repriză a fost foarte bună, am jucat foarte bine. Poate ar fi trebuit să marcăm şi al doilea gol. În final, aşa cum spun tot timpul, aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0, decât 1-1. Calificarea este deschisă, aşa că trebuie să mergem la Glasgow şi să marcăm dacă vrem să ne calificăm.

Acest meci este mai dificil decât cel cu Leicester, pentru că atunci toată lumea spunea că vom pierde şi am fost mult mai concentraţi decât astăzi. Trebuie să ne păstrăm concentrarea din meciul cu Leicester şi cu siguranţă vom avea şanse să ne calificăm la Glasgow. Nu este nimic decis încă. Aş putea spune că ei au acum poate 5-10% şanse mai mari decât noi, pentru că au marcat un gol în deplasare, dar şansele se pot schimba imediat. Dacă marcăm acolo, totul revine la normal“, a spus Nicolae Stanciu, la flash-interviul de după meci.

Stanciu Ianis profimedia 0596802519
Foto: Michal Beránek (Profimedia)

Nicolae Stanciu a marcat în minutul 7, în timp ce Ianis Hagi a pasat decisiv la golul oaspeţilor, în minutul 36.

Citește și Ce a scris presa britanică despre Ianis Hagi, după Slavia – Rangers: „Nu i-a ţinut piept compatriotului Stanciu”