RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția lui Mititelu Jr., după decizia luată cu privire la palmaresul Universității Craiova: “Nu am pierdut nimic”

“Războiul” pentru palmaresul Universității Craiova dintre vicecampioana en-titre a Ligii 1 și echipa lui Adrian Mititelu continuă.

Adrian Mititelu Junior a reacționat după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis trimiterea spre rejudecare a procesului privind palmaresul Universităţii Craiova. Astfel, recursul clubului CS Universitatea Craiova a fost admis.

Nu am pierdut nimic. Le doresc familiilor domnilor Badea si Rotaru la fel de multă dreptate cât ni s-a făcut nouă și Universității Craiova în acești ani.

Așteptăm ca la Curtea de Apel Timișoara să se mai statueze odată ce toată lumea știe deja și a mai fost statuat o dată definitiv. În momentul de față avem autoritate parțială în sensul că avem sentința Tribunalului Dolj, care trebuie să mai rămână încă o dată definitivă la Curtea de Apel Timișoara.

FCUCraiova1

Să nu uite distinșii domni când pun capul pe pernă noaptea că totuși există un Dumnezeu sus și toate se plătesc în viață la un moment dat”, a spus Mititelu Jr. pentru ProSport.

mititelu jr craiova

În 2018, Curtea de Apel Timişoara decisese că echipa olteană din Liga 1 nu este continuitoarea Universităţii Craiova. Pavel Badea a făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Instanța a hotărât casarea deciziei luată de Curtea de Apel Timişoara în 2018 şi trimiterea spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Adrian Mititelu l-a recuzat pe judecătorul Marian Budă, iar sentinţa ÎCCJ a fost amânată, după ce, iar acesta s-a abţinut.

Citește și Bombă în fotbalul românesc. Procesul privind palmaresul Universităţii Craiova a fost trimis spre rejudecare

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare