Bombă în fotbalul românesc. Procesul privind palmaresul Universităţii Craiova a fost trimis spre rejudecare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis trimiterea spre rejudecare a procesului privind palmaresul Universităţii Craiova, astăzi, 18 martie. Astfel, a fost admis recursul clubului CS Universitatea Craiova, potrivit ProSport.

În 2018, Curtea de Apel Timişoara decisese că echipa olteană din Liga 1 nu este continuitoarea Universităţii Craiova. Pavel Badea a făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Instanța a hotărât casarea deciziei luată de Curtea de Apel Timişoara în 2018 şi trimiterea spre rejudecare la aceeaşi instanţă.

Adrian Mititelu l-a recuzat pe judecătorul Marian Budă, iar sentinţa ÎCCJ a fost amânată, după ce, iar acesta s-a abţinut.

Cu majoritate: Admite recursul declarat de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA şi de intervenienta U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV S.A. (titular al cererii de intervenţie accesorie în interesul reclamantului) împotriva deciziei civile nr. 364 din 18 iunie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Timişoara – Secţia a II-a civilă. Casează decizia recurată şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Cu opinie separată: Respinge ca nefondat recursul declarat de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA şi de intervenienta U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV S.A. (titular al cererii de intervenţie accesorie în interesul reclamantului) împotriva deciziei civile nr. 364 din 18 iunie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Timişoara – Secţia a II-a civilă”, se specifică în soluţia dată azi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

decizie iccj palmares u craiova
Sursa foto: prosport.ro