RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția lui Mircea Rednic după remiza dintre Hermannstadt și Viitorul! ”Două puncte pierdute”

Hermannstadt și Viitorul au încheiat la egalitate, 0-0, partida din cadrul etapei a 27-a din Liga 1.

După un meci în care spectacolul a lipsit în cea mai mare parte, cu puține ocazii de gol, antrenoul celor de la Viitorul, Mircea Rednic (58 ani) s-a declarat mulțumit de rezultatul final și de cum s-a descurcat trupa sa pe faza defensivă. Totuși, a criticat ineficiența din atac a jucătorilor săi.

mircea rednic

“Două puncte pierdute, dar nu ştiu dacă le meritam că nu am avut ocazii mari de gol. Au fost situaţii în care mingea a trecut prin faţa careului şi noi nu am atacat. Eram cu puţini oameni în careul de 16 metri. Nici terenul pe noi nu ne-a avantajat că noi totdeauna am câştigat la posesie şi am fost obligaţi să jucăm cu mingi lungi. Ştim că jucătorii cei mai buni când au oferte pleacă, dar eu trebuie să găsesc soluţii. Şi soluţii avem în lot.

Hermannstadt Viitorul

Apărarea din punctul ăsta de vedere şi-a făcut datoria şi nu am luat gol. Dar pe faza ofensivă astăzi am rămas datori. Noi ne jucăm şansa, dar sunt puncte pe care le pierdem, trebuie mai mult, trebuie să rişti mai mult. Am şi discutat situaţia în care nu mergem în playoff. Dar e păcat din moment ce ai şanse. Am avut şi o situaţie că trebuie să vorbesc, că nu pot să nu zic, legat de penalty la Pires. N-are…mâna lateral nici nu era lipit cum ziceau ei, era lateral şi a influenţat jocul. Acolo era penalty clar”, a fost reacția lui Mircea Rednic la finalul partidei cu Hermannstadt.

După acest egal, Viitorul rămâne pe locul 11, cu 30 puncte, iar Hermannstadt, pe 15, cu 23 puncte.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Remiză albă la Mediaș! Trupa lui Mircea Rednic, tot mai departe de play-off

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare