Reacția lui Ion Crăciunescu după ce Florin Tănase a atacat vehement arbitrajul la Sepsi – FCSB!

FCSB a remizat pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1, în runda cu numărul 30, ultima din sezonul regulat al Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase, pentru FCSB, în minutul 6, în timp ce pentru Sepsi a punctat Pavol Safranko, în minutul 57, iar la finalul partidei, golgheterul Ligii 1 a acuzat grav arbitrajul lui Iulian Călin.

Florin Tanase 1

Faza pe care o reclamă căpitanul FCSB-ului în mod obsesiv s-a petrecut în minutul 65, atunci când însuși el a fost implicat. La un contact între Florin Tănase și Radoslav Dimitrov ce a avut loc în careul lui Sepsi, centralul Iulian Călin a dictat fault în atac, spre nemulțumirea atacantului de la FCSB, care este de părere că merita o lovitură de la 11 metri. La finalul meciului, Florin Tănase a declarat chiar că și-a rupt piciorul la fazacu pricina.

Fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a analizat faza incriminată de căpitanul de la FCSB și îi dă dreptate fotbalistului. Acesta este de părere că arbitrul Iulian Călin a judecat total greșit faza și trebuia să dicteze lovitură de pedeapsă pentru formația lui Gigi Becali.

ion craciunescu scaled

În urma egalului, formația pregătită de Toni Petrea rămâne pe prima poziție în ierarhie, cu 65 de puncte acumulate în cele 30 de meciuri disputate, și poate fi depășită de CFR Cluj chiar înainte de startul play-off-ului. Ardelenii îi vor întâlni și ei pe olteni, mâine, de la ora 21:30.

CITEȘTE ȘI –>> Florin Tănase, virulent la adresa arbitrajului: ”Vreau să analizeze cineva de câte ori a greșit”