RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacţia lui Gică Popescu, după ce Viitorul – Poli Iaşi a fost amânat din nou: ,,De ce nu putem să respectăm regulamentul?”

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi, din etapa a 24-a a Ligii 1, a fost amânat încă o dată, după ce nici astăzi nu s-a putut disputa din cauza ceţii.

23 de minute mai erau de disputat din această partidă, care trebuia iniţial să se reia astăzi la ora 16:00. După ce a fost amânat cu o oră din nou, arbitrul Chivulete a decis ca partida să nu se mai dispute deloc şi a trimis jucătorii la vestiare.

Cei de la Poli Iaşi au făcut contestaţie, susţinând că meciul ar fi putut să se dispute. Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a reacţionat, după ce meciul de la Ovidiu a fost amânat şi spune că amânarea jocului a venit conform regulamentului.

Este dreptul lor să depună contestație, orice echipă poate face acest lucru. Regulamentul spune că un meci nu se poate disputa dacă vizibilitatea este sub 150 de metri. Arbitrii au intrat pe teren la ora 16, au amânat meciul cu o oră, după care au decis că nu se poate juca. Am fost pe teren, nu se vedea! Asistenții nu puteau să vadă până în partea cealaltă.

Totul s-a petrecut conform regulamentului, de ce nu putem să respectăm regulamentul? Ne legăm de tot felul de lucruri. Dacă televiziunea ne cerea să aprindem instalația nocturnă, am fi aprins nocturna. Dacă exista un aparat prin care să risipim ceața vă asigur că l-am fi cumpărat și pe acela, dar nu există.

Dimineață a fost senin, nu este vina noastră că a apărut din nou ceața. Nu putem controla ceața. Înțeleg că ei vor avea de făcut încă o deplasare, dar asta este situația, trebuie să urmăm regulamentul. Probabil meciul va fi programat la două sau trei zile după alt joc, deci nici nouă nu ne convine. Cu toții am fost la stadion, am așteptat cuminți să se reia meciul, dar nu a fost posibil. Trebuie să respectăm regulamentul, așa a decis arbitrul.„, a explicat Gică Popescu pentru Digisport.

Citeşte şi Andrei Cristea și teoria conspirației: ”Evenimente ciudate contra acestei echipe!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare