RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Andrei Cristea și teoria conspirației: ”Evenimente ciudate contra acestei echipe!”

Andrei Cristea, antrenorul lui Poli Iași, a reacționat după ce meciul cu Viitorul a fost amânat.

Partida de la Ovidiu, dintre FC Viitorul și Poli Iași a fost întreruptă luni seară, din cauza ceții, în minutul 67, la scorul de 0-0. Meciul trebuia să se joace astăzi de la ora 16:00, dar din cauza ceții, Andrei Chivulete, a decis că partida nu se poate disputa, din nou.

Imediat după aflarea veștii, Andrei Cristea, tehnicianul grupării din Copou a comentat decizia luată de ”central”.

„Din păcate, e un mare dezavantaj pentru noi, am stat patru zile, am făcut o deplasare foarte lungă, am consumat foarte multă energie mentală, am încercat să rămânem concentrați, dar din păcate, nu se poate juca. E o decizie bizară pentru mine. Consider că e o vreme pe care am mai întâlnit-o de foarte multe ori în cariera mea și ar fi trebuit să se joace.

Îl respect pe Andrei Chivulete, e unul din primii trei arbitri din țară, dar a luat o decizie ciudată, în condițiile în care observatorul meciului a zis că meciul trebuie să se joace.

Viitorul – Poli Iași, amânat din cauza ceții

E un consum mental destul de ridicat, fiindcă ai incertitudine. Jucătorii se concentrează, ies la încălzire, apoi ies din ritm, nu sunt momente ușoare. Pentru mine, partida ar fi trebuit să se joace. Cel mai important e că echipa e în progres, e mult mai compactă, îmi doresc ca ceea ce am făcut ca jucător să se oglindească în această echipă. Am încrede că vom ajunge acolo unde am fost în urmă cu câțiva ani

Meciurile astea cu Viitorul au fost un non-sens, așa: ba a căzut nocturna, ba nu ne lasă să jucăm că e ceață, avem 1-0 și un arbitrul căruia nu vreau să-i dau numele, ne face să repetăm un penalty. Nu știu, evenimente ciudate contra acestei echipe.” a declarat Andrei Cristea.

Citește și EXCLUSIV | Gigi Becali dezvăluie cum a obţinut Florinel Coman permisul auto în Ucraina: ,,Are carnet internaţional, e înregistrat”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare