Reacția lui Dusan Uhrin după Gaz Metan – Dinamo, 4-1: ”Am făcut greșeli aproape catastrofale!”

Meciul din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1, dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-1.

Golurile partidei de la Mediaş au fost reuşite de către Vlad Morar (’14), Ricardo Valente (’29), Ronaldo Deaconu (’39) şi Chamed (’88), din penalty, pentru Gaz Metan, respectiv Deian Sorescu (’35), pentru Dinamo.

uhrin jr

La finalul partidei, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a reacționat după înfrângerea fără drept de apel în fața fostei sale echipe. Tehnicianul ceh dă vina pe ghinion pentru situația complicată din Ștefan cel Mare și a spus că nu înțelege cum echipa sa a putut să primească goluri așa de ușor.

”Este o situație dificilă. Trebuie să vorbim cu jucătorii pentru că rezultatul este foarte rău pentru noi. Am început așa și așa meciul, am primit trei goluri foarte ușor în prima repriză. Situația este rea, este foate dificil și pentru mine și vreau să văd de la jucători că nu este de ajuns pentru mine.

Dinamo Suparare

Am făcut greșeli aproape catastrofale. Nu pot să vă spun nimic despre asta pentru că nu înțeleg cum este posibil. Nu vreau să vorbesc despre valoare, am încredere în jucători, ne trebuie noroc totuși. Puteam și noi să marcăm, am avut ocazii, dar norocul nu vine când dorim noi, trebuie să facem mai mult pentru asta. 

Fiecare meci e la fel pentru noi în încercarea de a rămâne în prima ligă. Încercăm să dăm tot ce avem pentru a câștiga în fiecare săptămână, altfel e imposibil să mergem mai departe. Nu am dormit bine de când am venit, vă spun cinstit”, a declarat Dusan Uhrin la finalul eșecului rușinos de la Mediaș.

uhrin suparat

În urma rezultatului, Dinamo se află pe locul 9 în play-out, poziţie retrogradabilă, cu doar 15 puncte acumulate până în prezent. În etapa următoare, echipa lui Uhrin va primi vizita lui FC Voluntari, pe 28 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Dinamo, tot mai aproape de Liga a 2-a! ,,Câinii”, învinşi fără drept de apel de Gaz Metan Mediaş