VIDEO | Dinamo, tot mai aproape de Liga a 2-a! ,,Câinii”, învinşi fără drept de apel de Gaz Metan Mediaş

Meciul din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1, dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-1.

Golurile partidei de la Mediaş au fost reuşite de către Vlad Morar, în minutul 14, Ricardo Valente, în minutul 29, Ronaldo Deaconu, în minutul 39 şi Chamed, în minutul 88, din penalty, pentru Gaz Metan, respectiv Deian Sorescu, în minutul 35, pentru Dinamo.

Sorescu

Prima repriză a jocului a fost una neaşteptat de spectaculoasă, care s-a încheiat la finalul celor 45 de minute cu nu mai puţin de 4 goluri.

Gaz Metan a deschis scorul după doar 14 minute, când Vlad Morar, a punctat din assistul venit din partea lui Ronaldo Deaconu.

Scorul s-a majorat la 2-0, în minutul 29, când Ricardo Valente l-a învins pe portarul lui Dinamo, după ce a primit o pasă tot din partea aceluiaşi Ronaldo Deaconu.

Dinamo a redus din diferenţă în minutul 35, prin Deian Sorescu, care a profitat de o greşeală în apărarea celor de la Gaz Metan.

Diferenţa de două goluri a fost restabilită în minutul 39, după ce Ronaldo Deaconu a reuşit să înscrie superb cu un şut din afara careului, iar scorul la pauză a fost de 3-1 pentru gazde.

Repriza a doua a meciului a început cu Dinamo în ofensivă, care a şi cerut un penalty, după ce Blejdea a căzut dintre Moura şi Alceus, însă arbitrul nu a dictat nimic.

Intrat la pauză, Blejdea a lăsat-o în 10 oameni pe Dinamo, în minutul 66, după ce a văzut al doilea cartonaş galben în mai puţin de 21 de minute de când a fost introdus pe teren.

Cum nu se putea mai rău, Dinamo face penalty, după ce Steliano Filip l-a faultat pe Roberto Romeo. Nasser Chamed transformă fără emoţii lovitura de la 11 metri, în minutul 88 şi duce scorul la 4-1.

Nicio echipă nu a mai înscris până la finalul jocului, iar scorul partidei a fost de 4-1 pentru gazde, iar Dinamo are acum mari probleme cu retrogradarea.

dinamo gaz metan

În urma rezultatului din această seară, Gaz Metan Mediaş se află pe locul 4 în play-out, cu 21 de puncte acumulate până acum în clasament.

De cealaltă parte, Dinamo se află pe locul 9 în play-out, poziţie retrogradabilă, cu doar 15 puncte acumulate până în prezent.

dinamo suparare

Citeşte şi Cornel Dinu pune tunurile pe suporterii din DDB: “Nimeni nu a făcut atâta rău unei echipe în istoria fotbalului!”