RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția lui Cristi Balaj după decizia luată de UEFA în cazul lui Colțescu: “Pot să spun că mă scârbește!”

Arbitrul român, Sebastian Colțescu, a fost suspendat de către UEFA până la data de 31 iunie 2021 din toate competițiile, ca urmare a evenimentului petrecut în partida PSG – Istanbul Bașakșehir!

După ce a fost găsit vinovat de către forul european pentru „conduită incorectă”, Sebastian Colțescu a terminat prematur acest sezon competițional, iar decizia UEFA este în viziunea multora una foarte aspră.

Fostul mare arbitru român, Cristi Balaj, actual șef al Agenției Naționale Anti-Doping, a oferit o primă reacție cu privire la decizia finală a celor de la UEFA. Balaj consideră că această hotărâre reprezintă o anomalie și este de părere că Sebastian Colțescu nu merita să aibă parte de o asemenea suspendare.

coltescuu 2

“O anomalie, lucrurile acestea trebuiau făcute înainte. Nu poți să vii să sancționezi un arbitru, să-i spui că el de fapt nu a greșit, dar că nu s-a comportat adecvat. Ce le-a făcut, i-a bătut? Este o decizie care pot să spun că mă scârbește. Dar nu a fost rasism.

O întâmplare care ar putea să fie caracterizată ca rasism au fost cuvintele oficialului turc, care a spus că, la el în țară, românii sunt țigani și el nu poate să spună acest lucru. Și a rămas nesancționat”, a spus Cristi Balaj, potrivit Pro Sport.

Citește și Sebastian Colțescu va contesta decizia UEFA: „Apelul poate ajunge la TAS!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare