Reacția lui Alex Bourceanu în scandalul în care a fost implicat Florinel Coman: “Am fost și eu în aceeași situație”

florinel-coman

Fostul căpitan al celor de la FCSB mărturisește că nu are permis de conducere și este nevoit mereu să apeleze la soție, care îl duce acolo unde are nevoie.

În aceste condiții, Alex se ferește să tragă concluzii în ceea ce privește incidentul în care a fost implicat săptămâna trecută unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Gigi Becali.

„Tocmai pentru că am fost în aceeași situație, eu nu o să comentez niciodată viața privată a unui jucător. Eu nu am carnet de conducere, nu am dat niciodată, nu m-am urcat niciodată la volan! Dacă e nevoie mă conduce soția. De obicei vin cu Uber-ul”, a povestit Bourceanu, pentru Pro Sport. 

bourceanu

Din punct de vedere fotbalistic, Florinel strânge aprecieri de la fostul component al echipei de succes antrenate de Reghecampf.

“Fotbalul pe care îl joacă Florinel Coman îmi place și sunt convins că dacă nu va fi accidentat va juca din ce în ce mai bine, va reveni și cu goluri, cu loviturile libere cu care ne-a încântat în ultimii ani.

Cred că noua generație e mai puternică, cel puțin decât mine, din punct de vedere psihologic. Nu îl cunosc decât fugitiv, dar la o vedere superficială, Coman sigur se descurcă”, a încheiat fostul căpitan al roș-albaștrilor.

Citește și ->> Un fost căpitan al roș-albaștrilor își spune oful: „Nu ştiu care e Steaua, care nu e Steaua. Nu dau calde nimănui”