RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția imediată a lui Valeriu Iftime la noua ofertă a lui Gigi Becali: „Este de apreciat”

Patronul celor de la FC Botoșani a schimbat politica de transferuri a propriului club. Asta afectează și negocierile pentru Chindriș, purtate cu patronul roș-albaștrilor.   

Ieri, Gigi Becali anunța că este dispus să plătească 400.000 de euro pentru fundașul moldovenilor, după ce pretențiile lui Valeriu Iftime s-au diminuat.

„Apreciez faptul că Gigi Becali are tăria să mai facă și oferte financiare pentru transferuri în această perioadă. Nu am auzit vreun alt patron din Liga 1 să ofere sume de bani pentru achziții de jucători tocmai acum, dar totuși Chindriș este netransferabil.

Nu pot să zic că suma oferită de Gigi Becali în plină pandemie de COVID-19 este mică sau mare fiindcă vreau să văd încotro se vor îndrepta lucrurile” a afirmat finanțatorul celor de la Botoșani.

valeriu-iftime

Acesta a luat o hotărâre importantă în condițiile date.

„Nu știm cum vom termina acest campionat și în ce condiții, iar eu am auzit că în august îl începem pe următorul. Atunci stau și mă gândesc când oare vom avea și perioadă de transferuri? Din acest motiv vă spun că acum niciun jucător de la Botoșani nu mai este transferabil deoarece nu știu unde ne vom îndrepta.

Însă, e clar că nu pot să mă gândesc că ajung să îmi dau un jucător foarte promițător pe doar 400.000 de euro, deși este de apreciat că Gigi este singurul patron care oferă bani în această perioadă. Momentan, Chindriș nu mai este transferabil”, a completat patronul moldovenilor.

CITEȘTE ȘI –>> Așteptarea a luat sfârșit! Răzvan Burleanu a anunțat când se reia Liga 1

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare