RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Așteptarea a luat sfârșit! Răzvan Burleanu a anunțat când se reia Liga 1

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că Liga 1 se poate relua în această vară.

Competițiile sportive din România au fost întrerupte din cauza pandemiei de COVID-19, însă fotbalul se poate relua în această vară, în luna iunie, sau chiar mai devreme, în mai.

Răzvan Burleanu a făcut anunțul, în direct: ”Fotbalul trebuie să-și desemneze câștigătorul pe teren. Nu vom susține înghețarea competițiilor. Primul obiectiv este sănătatea. Al doilea obiectiv este sustenabilitatea financiară. Cel de-al treilea obiectiv este ca orice decizie pe care suntem forțați să-l luăm să producă cea mai mică nedreptate.

În momentul de față lucrăm pe mai multe scenarii de reluare graduală a competiției. 27 mai, 3 iunie sau 13 iunie. Toate competițiile se vor amâna până la începutul stării de urgență. Dacă vom începe pe 27 mai, vom putea comunica echipele participante în cupele europene, la UEFA, pe 28 iunie.

Dacă vom putea să începe pe 3 iunie, vom putea să comunicăm echipele pe 15 iulie. În momentul de față, termenul limită pe care-l avem comunicat dinspre UEFA este 30 iunie, vom vedea ce se va modifica” a declarat Răzvan Burleanu la ProX.

razvan burleanu 1

Citește și CFR Cluj, campiona României? Propunerea ”Regelui” pentru finalul sezonului: ”Voiam campionat cu 18 echipe!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare