Reacția fotbalistului depistat pozitiv în Premier League: “A fost o surpriză uriașă, chiar nu înțeleg”

Șase cazuri de coronavirus au fost confirmate în rândul echipelor din Anglia, înaintea reluării sezonului la jumătatea lunii iunie. 

Jumătate dintre ele sunt la Watford. Iar unul dintre cei trei infectați este chiar fotbalist al trupei care a pus capăt invicibilității lui Liverpool în acest sezon. Adrian Mariappa a fost șocat atunci când a primit vestea că el este jucătorul căruia i-a fost găsit virusul în corp.

“De când am primit rezultatul pozitiv, marți, mi-am tot bătut capul să înțeleg cum m-am putut infecta cu coronavirus. A fost o surpriză uriașă, pentru că nu am ieșit din casă, cu excepția câtorva exerciții și a unor plimbări cu copiii.

Doctorul echipei m-a sunat să-mi spună și l-am întrebat dacă e 100% sigur sau dacă nu cumva e o eroare. Stilul meu de viață este unul foarte liniștit, fără petreceri sau ieșiri în oraș, deci nu înțeleg cum m-am putut infecta”, s-a întrebat fundașul de 33 de ani citat de The Telegraph.

Mariappa este de 4 ani la Watford și va lupta pentru a-și salva echipa de la retrogradare în etapele rămase de jucat din această ediție de campionat.

“La fel ca mulți alți oameni, am apelat la multe livrări de mâncare, iar acest lucru ar putea fi o variantă. Partenera msera a fost și ea la supermarket de câteva ori. Dacă aș fi avut anumite simptome, poate că ar fi avut sens, dar mă simt la fel ca înainte, poate chiar mai bine, pentru că m-am pregătit excelent”, a mai declarat fotbalistul lui Watford.

CITEȘTE ȘI –>> Simona Halep a recunoscut într-un final: “Acesta este cel mai mare regret al meu”

Spynews.ro