Simona Halep a recunoscut într-un final: “Acesta este cel mai mare regret al meu”

simona-halep-us-open

Sportiva noastră a dezvăluit care este capitolul la care jocul său suferă și a explicat care este motivul pentru care nu exersează atât de mult procedeul  în prezent.  

Numărul doi mondial a dezvăluit detaliul într-o discuție purtată cu alți foști campioni ai tenisului, Boris Becker, Mats Wilander și Justine Henin.

“Cel mai mare regret al meu este că nu am exersat slice-ul în juniorat. Dacă nu practici jocul de bază la început, când abordezi meciuri grele, te vei întoarce mereu la jocul tău de bază. Iar dacă fundația ta e constantă, nu vrei să ratezi mingi.

Vrei doar să te simți sigură pe lovituri, rămâi blocată în acel stil de joc. Știu cum să execut slice-ul, îl repet la antrenamente și îmi iese bine, dar nu îmi vine în cap să-l folosesc în timpul meciurilor importante”, a admis sportiva în discuția purtată de cei 4 la Eurosport.

simona-halep-tenis-wta

Simona Halep știe ce a oprit-o să câștige mai multe titluri de grand slam.

“La fel se întâmplă și cu scurtele. Dacă le-aș implementa, ar aduce un mare plus în jocul meu. Dar cu toate acestea, am nevoie să muncesc mult la jocul meu acum.

Când ești mai avansată în carieră, primești informația, dar nu intră natural în jocul tău atunci când simți presiunea. Simt că juniorii de azi trebuie să învețe totul despre tenis la început și să își îmbunătățească jocul pe parcurs”, a mai explicat Simona.

CITEȘTE ȘI –>> Intervenția care îl salvează pe Gigi Becali: “Am clarificat lucrurile”. Cine sare în ajutorul său