Reacția fanilor italieni, după ce au aflat că Tătărușanu merge la Milan! “Are experiență”

tatarusanu romania irlanda de nord

Ciprian Tătărușanu (34 de ani) va pleca de la Lyon și urmează să semneze cu AC Milan. Fanii “rossonerilor” au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Portarul naționalei României a fost comparat de mai mulți suporteri italieni cu Paulo Dybala, jucătorul lui Juventus, datorită trăsăturilor feței asemănătoare.

Tătărușanu, titularul din poarta naționalei, nu este singurul goalkeeper român care joacă în Serie A. Ionuț Radu evoluează de asemenea în campionatul Italiei.

Un fan al lui Milan a remarcat că Ionuț Radu, portarul lui Inter, n-a fost convocat la națională spre deosebire de Tătărușanu. Acesta nu a ratat ocazia să-i ironizeze pe fanii “nerazzurrilor”.

”Inter râde, dar măcar Tătărușanu este titularul echipei naționale a României. Inter, ești tot mai ridicolă”, a scris respectiva persoană.

”E printre cei mai buni portari de rezervă din lume”, ”Avem un portar de rezervă mai bun decât Handanovic (n.r. – titularul rivalei Inter) și ”Nu e rău deloc ca să fie numărul doi în poartă. Are experiență”, au fost doar o parte dintre reacțiile fanilor lui Milan.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunțat acest transfer. Ciprian Tătăruşanu va semna un contract pe trei ani cu AC Milan.

1,2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Tătăruşanu, potrivit Transfermarkt.

CITEȘTE ȘI Cosmin Contra confirmă cu jumătate de guriță interesul lui Dinamo pentru Budescu