Cosmin Contra confirmă cu jumătate de guriță interesul lui Dinamo pentru Budescu

constantin-budescu

Cortacero și compania au preluat-o pe Dinamo de la Negoiță în această vară, iar la scurt timp după aceea spaniolii au încercat să transfere câțiva jucători cheie, care să-i asigure clubului din Ștefan cel Mare calificare în play-off.

Potrivit unor informații din cadrul clubului, pe lista „câinilor” s-ar afla și Constantin Budescu. Contra a confirmat că în momentul de față se încearcă aducerea la club a doi jucători din România, însă a refuzat să spună concret dacă Budescu se află în atenția sa.

În momentul în care a fost întrebat despre interesul lui Dinamo pentru fotbalistul Astrei, antrenorul „câinilor” a declara că nu este normal ca tot ce se întâmplă la club să apară imediat în presă.

„Nu ştiu dacă este o variantă în momentul de faţă. Nu e normal ca toate lucrurile să apară în presă, lucruri care poate ar trebui să rămână în cadrul clubului”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

contra-dinamo

Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Isma Lopez, Alexander David Gonzalez, Borja Valle Balonga și Juan Camara sunt fotbaliștii transferați de Dinamo în era Cortacero.

Citește și • Becali a intrat în alertă! Coman, dorit de englezi. Suma colosală pe care vor s-o plătească