Reacția antrenorului căruia Dennis Man îi va mulțumi toată viața, după primul gol marcat

Foto: Maurizio Borsari/AFLO-profimedia

Internaționalul român al celor de la Parma, Dennis Man (22 de ani), a reușit să marcheze primul său gol după transferul de la FCSB!

Convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru primele meciuri ale României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Dennis Man se pare că s-a întors cu forțe proaspete și a pus umărul serios la punctul obținut de Parma contra lui Benevento.

profimedia 0603171274 scaled
Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Fostul golgheter al FCSB-ului a adus egalarea în ultimele minute ale partidei printr-un șut din prima, fără speranțe pentru portarul advers. A fost chiar aproape de dublă în prelungirile partidei, dar a trimis un șut deasupra porții, iar Parma a trebuit să se mulțumească doar cu un egal.

După premiera pe care a reușit-o Dennis Man, antrenorul care l-a debutat în 2016 la echipa de seniori a celor de la UTA, în Liga 2, Roland Nagy, a vorbit la superlativ despre fostul său jucător care a marcat pentru prima dată în Serie A. Fostul component al Stelei din anii ’90 susține că această reușită îi va da mai multă încredere lui Dennis Man, care va evolua din ce în ce mai bine pentru formația din Italia.

dennis ma romania profimedia 0601244747
Sursa Foto: Profimedia Images

“Dennis Man s-a acomodat parțial la Parma, a avut ghinionul să nu înscrie până ieri pentru echipa din Serie A. Așteptările de la el sunt mari, dacă ar fi înscris primul gol mai repede, ar fi avut și o mai mare încredere în forțele lui. 

Reușita de sâmbătă îi va ridica nivelul de încredere, el stă foarte bine din punct de vedere mental, are încredere în calitățile sale, dar golul marcat îl va face și mai sigur pe el. Dennis va avea evoluții și mai bune!

profimedia 0595264850 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

Nu pot să anticipez care va fi viitorul lui Parma dacă echipa va retrograda, oricum e un mare pas înainte transferul la o formație din Italia”, a declarat Roland Nagy, pentru digisport.ro.

Următorul meci pentru Parma în Serie A va fi duelul cu AC Milan, pe 10 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția jurnaliștilor italieni după reușita lui Dennis Man: “Parma a egalat cu un gol frumos!”