RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Răzvan Oaidă a găsit motivul remizei cu FC Argeş: ,,Vremea a determinat rezultatul din seara asta”

Meciul dintre FC Argeş şi FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1, disputat la Piteşti, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Partida din Trivale a fost dominată de la un capăt la celălalt de jucătorii celor de la FCSB, însă nu au reuşit să-l învingă pe portarul gazdelor, aflat în mare formă.

Răzvan Oaidă, mijlocaşul celor de la FCSB, a vorbit la finalul celor 90 de minute şi a declarat că suprafaţa de joc a influenţat exprimarea jucătorilor în această seară.

,,Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, din păcate a fost terenul cum a fost și nu am putut să ne facem jocul. Nu putem spune că am avut ghinion, a fost un joc haotic, terenul era înghețat și a trebuit să abordăm așa jocul.

E dificil să jucăm așa, dar consider că toate echipele trebuie să joace la fel și cred că putem să facem asta, dar în seara aceasta vremea a determinat rezultatul. Pe Național Arena e casa noastră, spațiile mi se pare că sunt mai mari și putem desface adversarii.”, a declarat Oaidă la finalul jocului cu FC Argeş.

După acest meci, FC Argeş se află pe locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate, după cele 19 etape trecute până acum din campionat.

De cealaltă parte, FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte acumulate în cele 19 jocuri disputate până acum.

Citeşte şi VIDEO | FCSB, al doilea pas greşit în 2021! Doar o remiză albă cu FC Argeş

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare