Răzvan Marin, lăudat pentru prestaţia din meciul cu Inter: ,,A făcut legea la mijlocul terenului”

Sursa foto: Profimedia Images Răzvan Marin

Răzvan Marin a bifat un nou meci ca titular la Cagliari, în înfrângerea la limită cu Inter, scor 0-1, în deplasare, în etapa a 30-a din Serie A.

Echipa lui Conte a ajuns la 11 victorii consecutive în campionatul italian, dar s-au chinuit mult pentru a obţine un nou succes împotriva echipei lui Răzvan Marin.

Inter Cagliari scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Internaţionalul român a fost integralist cu Inter, fiind printre jucătorii lăudaţi de către presa italiană, după meci.

,,Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat mereu poziția cu Nainggolan la turnul de control. A făcut și munca de jos, dar prezența sa în centrul terenului a fost esențială.’‘, au scris jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

RazvanMarin

Jucând la mijloc alături de vedeta Nainggolan, Răzvan Marin a fost întrebat cum se înţelege cu fotbalistul trecut pe la Roma şi Inter.

,,Cu Radja vorbesc nonstop, mă descurc în franceză și așa mă fac înțeles. El este un jucător cu mare experiență, a evoluat la cel mai înalt nivel. Și îmi dă mereu sfaturi, și la vestiar și pe teren.”, a mărturisit Răzvan Marin.

După ce a pierdut cu Inter, Cagliari a rămas pe locul 18 în Serie A, cu 22 de puncte acumulate în cele 30 de jocuri disputate.

razvan marin profimedia 0599450385 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Photo LaPresse – Tano Pecoraro

Citeşte şi Momentul adevărului! Răzvan Marin a vorbit despre episodul Ajax și care e situația sa în Italia