România a terminat grupa din Liga Naţiunilor pe locul al doilea şi va fi în urna a patra la tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European.

La finalul meciului Muntenegru – România, disputat marți, scor 0-1, fundașul Cristian Manea a declarat că nu a cunoscut informația conform căreia dacă România ar mai fi marcat o dată, ”tricolorii” ar fi putut beneficia de o mai bună poziționare în urne la tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Citește și Becali, ironic la adresa rivalilor din Liga 1: ”Dacă-mi dau 100.000 de euro, eu îi iau!”

Vineri, declarația lui Manea a fost demontată de Răzvan Marin care a dezvăluit că jucătorii echipei naţionale au fost informaţi de două ori înaintea meciului cu Muntenegru de condiţiile în care România ar fi intrat în urna a treia, la tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale CE:

„Eu ştiam. S-a spus la şedinţă. Am văzut un scandal prin ziarele noastre pe acest subiect. S-a spus la şedinţă şi chiar după meciul cu Muntenegru (n.r. – Lituania) că, din cauza rezultatelor, este posibil să picăm în urna a patra şi că ne trebuie o victorie la cel puţin două goluri în Muntenegru.

S-a spus şi în ziua meciului, la şedinţă. S-a spus şi că nu depindeam doar de noi, că trebuia să ne ajute şi Scoţia cu Israelul, să nu se termine egal, că dacă se termină egal, indiferent de ceea ce făceam noi, tot picam în urna a patra. Chiar s-a spus la şedinţă de două ori şi nu cred că are rost să mai discutăm despre acest subiect.”, a declarat Marin, la DigiSport.