Perioada de transferuri de iarnă se apropie cu pași repezi, iar în spațiul public se vehiculează mutări dintre cele mai spectaculoase în Liga 1.

La FCSB, lista cu nume de jucători este una stufoasă. Gigi Becali a recunoscut că s-a interesat, în ultima perioadă, de jucători precum Andrei Ivan, Dorin Rotariu și George Pușcaș. Iar țintele vicecampioanei par să nu se oprească doar aici.

Pe piața transferurilor a apărut informația conform căreia gruparea roș-albastră ar fi interesată și de serviciile francezilor Julien Begue (25 de ani, Astra Giurgiu) și Hervin Ongenda (23 de ani, FC Botoșani). Totuși, patronul FCSB neagă că cei doi jucători ar reprezenta o miză pentru formația bucureșteană. Mai mult, Becali îi ironizează pe Ioan Niculae, patronul Astrei și pe Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani:

„Daca-mi dă Niculae 100.000 de euro şi Iftime 100.000 de euro, eu îi iau şi îi antrenez pe Begue şi Ongenda. Dacă-mi dau fiecare câte 100.000, eu îi iau. Dacă-mi dau şi 50.000 Botoşani şi Astra, eu îi aduc. Gata, am scăzut preţul”, a declarat Becali la Pro X.