Răzvan Marin, gata să meargă la Mondial: “Germania este singura echipă care are o șansă în plus!”

Sursa foto: Credit- Alex Nicodim/SIPA, Profimedia Images

Mijlocașul italienilor de la Cagliari, Răzvan Marin, este pregătit să facă o figură frumoasă în preliminariie CM 2022 și speră ca obiectivul calificării în Qatar să fie îndeplinit!

“Tricolorii” au planuri mari în această campanie de calificări și speră să se claseze pe primele două locuri din ierarhie pentru a le putea permite prezența la Mondialul din 2022. Prima reprezentativă pregătită de Mirel Rădoi va juca în preliminariile turneului final de anul viitor împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Unul dintre jucătorii aflați pe lista lui Rădoi pentru primele trei dueluri din acest an este Răzvan Marin, fotbalistul lui Cagliari. Tânărul internațional a mărturisit că absența selecționerului va conta foarte mult în următoarele partide și consideră că doar reprezentativa Germaniei este în acest moment superioară României. Marin nu vrea ca echipa națională să mai facă greșelile din trecut și își dorește ca soarta calificării să fie doar la mâna noastră, fără să nu depindem de alte rezultate.

echipa nationala 1

“Va conta foarte mult (n.r.: dacă Rădoi nu se va afla pe bancă), dar rămâne staff-ul său tehnic lângă noi și, bineînțeles, asta ne va ajuta. Prin ei ne va transmite ceea ce trebuie să facem în aceste meciuri și noi va trebui să ne adaptăm și să scoatem rezultate pozitive în toate cele trei partide. Sper totuși să revină cât mai repede lângă noi.

Important este să începem cu dreptul ca să avem în următoarele meciuri un moral foarte bun. Germania cred că este singura echipă care are o șansă în plus față de noi. Înainte de toate, trebuie să ne gândim la noi și să facem tot posibilul ca până la finalul preliminariilor să depindă totul doar de noi!”, a declarat Răzvan Marin, pentru Eurosport.ro.

Prima reprezentativă a României va debuta pe data de 25 martie în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei din Macedonia de Nord, urmând să mai dispute tot în această lună partidele cu Germania, 28 martie, și cu Armenia, 31 martie.

Citește și Ședinte de pregătire online cu Mirel Rădoi! Cum pun la cale “tricolorii” debutul în preliminarii