RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ședinte de pregătire online cu Mirel Rădoi! Cum pun la cale “tricolorii” debutul în preliminarii

Selecționerul Mirel Rădoi a primit o veste grea chiar înaintea primelor meciuri din acest an, asta după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19!

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani are șanse foarte mici să stea pe banca României la primele meciuri din campania de calificare pentru Mondialul din 2022, iar sarcinile acestuia vor fi preluate de secundul Nicolae Dică.

Cu doar câteva zile înainte de debutul în preliminariile turneului final din Qatar, Mirel Rădoi conduce antrenamentele primei reprezentative online, prin platforma Zoom. Selecționerul ține permanent legătura cu membri din staff-ul său, astfel că își dorește ca informațiile să ajungă în totalitate la Nicușor Stanciu&co.

staff 2Y6A3228

“Pregătirea meciului cu Macedonia de Nord este efectuată de staff-ul tehnic al naţionalei, sub coordonarea selecţionerului Mirel Rădoi, aflat încă în izolare. Dar cum se desfăşoară, practic, acest proces? Programul detaliat pentru fiecare zi de cantonament al acestei acţiuni din martie era deja de mult elaborat şi fixat de selecţioner împreună cu staff-ul său.

În fiecare zi, dimineaţa, are loc o şedinţă tehnică a staff-ului cu participarea prin Zoom a selecţionerului, unde se fixează planul de antrenament pentru ziua respectivă. În fiecare seară are loc o nouă şedinţă tehnică a staff-ului cu participarea selecţionerului prin platforme online, cu prilejul căreia se analizează randamentul din timpul antrenamentului.

Citește și Nicușor Stanciu, noul lider al naționalei României: “Este jucătorul care trebuie să tragă echipa după el!”

Antrenamentele tricolorilor sunt transmise live către Mirel Rădoi printr-o cameră video conectată la laptop. Mai mult, la finalul şedinţelor de pregătire, selecţionerul primeşte şi înregistrarea integrală a antrenamentului.

Şedinţele de analiză video cu toţi jucătorii sunt conduse de Nicolae Dică şi colegii săi din staff, dar selecţionerul participă live la acestea. Discuţiile individuale ale lui Mirel Rădoi cu jucătorii se fac prin intermediul platformelor online.

În plus, prin telefon şi alte platforme de comunicare, fiecare din membrii staff-ului fixează permanent cu selecţionerul diferite aspecte legate de activităţile conexe ale lotului (organizare, logistică, modificări de program etc). Aşteptăm de la zi la zi revenirea lui Mirel Rădoi, există posibilitatea ca acesta să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord”, precizează FRF.

Citește și “Il Luce” este optimist înainte de meciurile primei reprezentative: “În fotbal este posibil orice!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare