Răzvan Marin, decisiv în ultima etapă din Serie A! “Este un jucător total diferit”

Cagliari, formația românului Răzvan Marin s-a impus la limită în fața celor de la Bologna, scor, 1-0, meci în cadrul etapei a 25-a din Serie A.

Mijlocașul român a jucat 80 de minute în meciul de pe stadionul “Sardegna” și a pasat decisiv la unicul gol al partidei marcat de Daniele Rugani în minutul 19.

Ziarele din Italia au remarcat evoluția bună a lui Răzvan Marin și au apreciat modul cum s-a implicat să-și ajute echipa.

“Aleargă, presează și se face util în ambele faze. Nu este strălucitor, dar da substanță liniei de mijloc” au scris cei de la TuttoMercatoWeb acordându-i nota 6.

razvan marin profimedia 0594978625 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Tocco Alessandro)

“Din aripa de mijloc este un jucător total diferit. Aleargă, recuperează mingea și se face remarcat. Cagliari a descoperit un nou jucător acasă. au notat cei Cagliari News 24.

Creste din ce în ce mai mult, aleargă mulți kilometri și este eficient la cornerele pe care le execută. Unul dintre ele a dus la golul victoriei.” au remarcat cei de la Gazzetta dello Sport.

În urma acestui rezultat, Cagliari a ieșit din zona fierbinte a clasamentul și a urcat pe locul 17 în Serie A cu 21 de puncte. Etapa viitoare formația românului Răzvan Marin se deplasează pe “Luigi Ferraris” pentru meciul cu Sampdoria.

Citește și VIDEO | Ianis Hagi, aproape de titlu! Ce a păţit Steven Gerrard la ultimul meci