Răzvan Lucescu, ultimele detalii despre revenirea în România: “Aș face o greșeală pentru cariera mea să mă întorc!”

Unul dintre cei mai galonați tehnicieni români din ultimii ani, Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a se întoarce acum în fotbalul românesc!

Antrenorul român în vârstă de 52 de ani a fost demis de arabii de la Al Hilal, după un parcurs modest în actualul sezon. Aflat în vacanță în această perioadă, Răzvan Lucescu nu a dus însă lipsă de oferte. După ce s-a vehiculat că ar prelua Parma, AEK Atena sau Fenerbahce, Lucescu junior nu a semnat până la urmă cu nicio echipă și își dorește în acest moment doar să se relaxeze.

Fostul selecționer al României a vorbit despre planurile sale de viitor și a dezvăluit că în momentul de față nu ia în calcul o eventuală revenire în fotbalul românesc. Lucescu consideră că ar face o greșeală dacă s-ar întoarce în Liga 1 și a mărturisit că principalul său obiectiv este de a rămâne în străinătate cât timp va avea această posibilitate.

razvan lucescu

Sigur că aș veni în Liga 1, sunt român. Sunt antrenor român, e țara mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru cariera mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am această posibilitate, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Antena Sport.

De-a lungul carierei de antrenor profesionist, tehnicianul român a mai pregătit echipe precum FC Brașov, prima reprezentativă a României, El-Jaish, Petrolul Ploiești, Skoda Xanthi, PAOK Salonic și Al Hilal.

Citește și Răzvan Lucescu intervine în cel mai mare conflict fotbalistic: ,,FCSB e Steaua! Punct”