Răzvan Lucescu intervine în cel mai mare conflict fotbalistic: ,,FCSB e Steaua! Punct”

răzvan lucescu

Răzvan Lucescu, antrenor liber de contract în acest moment, a vorbit din nou despre cel mai mare conflict din fotbalul românesc, dintre FCSB şi Steaua.

După ce s-a pronunţat de mai multe ori în acest caz, Lucescu Jr. spune  încă o dată că FCSB este continuatoarea Stelei, iar astfel de dileme fotbalistice doar în România pot exista.

csa steaua vs fcsb 2

Tehnicianul este de părere că fotbalul românesc are nevoie de o singură echipă, fie la Craiova, fie la Steaua, pentru a performa.

Fotbalul românesc are nevoie de o Craiovă puternică. Numai la noi se poate întâmpla așa ceva.

Razvan Lucescu profimedia 0558033312
Răzvan Lucescu. Sursa: Profimedia

Așa cum și la Steaua sunt două, FCSB și Steaua. E incredibil! FCSB e Steaua! Punct.”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Antena Sport.

În momentul de faţă, FCSB se află în Liga 1, în timp ce Steaua se luptă să promoveze din Liga a 3-a în Liga a 2-a la finalul acestui sezon.

Gigi Becali nu vrea să vadă echipa CSA în Liga a 2-a şi încearcă să i se pună în cale formaţiei antrenate de Daniel Opriţa cu ajutorul satelitului din al treilea eşalon fotbalistic din România.

FCSB CSA Steaua

Citeşte şi Rapidiștii au dat verdictul în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: “Acela a fost meciul care a stabilit clar!”