Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte: “O să fie propus la o echipă de tradiție!”

Sursa foto: Profimedia Images

Tehnicianul român în vârstă de 51 de ani este liber de angajament în aceste momente, după despărțirea de luna trecută de clubul Al Hilal!

Răzvan Lucescu a fost demis de arabii de la Al Hilal, după un parcurs modest în actualul sezon. Aflat în vacanță cu familia în Maldive, antrenorul român nu duce lipsă de oferte însă. După ce s-a vehiculat că ar prelua Parma sau Fenerbahce, Lucescu junior nu a semnat până la urmă cu nicio echipă și își dorește în acest moment doar să se relaxeze.

Ciprian Panait, un tehnician român cu legături în zona Golfului, a vorbit despre situația lui Răzvan Lucescu din acest moment și a dezvăluit că acesta a intrat în vizorul unui club important din Arabia. Panait a mărturisit că fostul antrenor al lui PAOK și Al Hilal urmează să fie propus la echipă, urmând probabil să fie contactat de noua echipă în scurt timp.

Razvan Lucescu profimedia 0558033312
Răzvan Lucescu. Sursa: Profimedia

E în măsură să aleagă, eu ştiu un nume din zona Golfului care îl vrea pentru sezonul următor. Ştiu că este o discuţie preliminară în care cineva a prezentat meritele lui şi performanţele pe care le-a realizat la Al-Hilal. O să fie propus, iar clubul despre care este vorba i se potriveşte foarte bine. E o echipă de mare tradiţie, unde antrenorii români au făcut performanţă. Poate să ia iar Liga Campionilor Asiei, cum a făcut cu Al-Hilal!“, a declarat Ciprian Panait, fost antrenor la  Al-Hilal, Al-Raed și Al-Batin, potrivit Look Sport.

Fostul selecționer al României are o cotă bună în aceste momente, datorită performanțelor foarte bune din ultimii ani de la Paok Salonic și Al Hilal. Lucescu a izbutit să câștige titlul în Grecia, după o pauză de foarte mulți ani, dar și mai multe trofee în zona Golfului, unul dintre cele mai importante fiind Liga Campionilor Asiei.

Citește și Răzvan Lucescu, prima reacție după despărțirea de Al Hilal: „Vom vedea pe viitor ce va fi”